Riese und Müller
Premium mestno/potovalna E-kolesa nemške kvalitete - sedaj na voljo v trgovinah Funsports.

- Trenutna ponudba koles -


Več o kolesih Riese & Muller si lahko ogledate/preberete tukaj


Kratek opis znamke R&M:

Filozofija

Dve besedi povzemata celoten način razmišljanja Riese & Müller:  iz prepričanja.

V našem delu prevladujejo strast do kolesarjenja in inovacij skupaj z našim perfekcionizmom. Rezultat so izdelana e-kolesa, e-tovorna kolesa in zložljiva kolesa najvišje kakovosti, z najbolj inovativno tehnologijo in revolucionarno zasnovo. Z drugimi besedami, res nemški inženiring.

Vsak model je popolna rešitev za določeno aplikacijo. Samo tako lahko naša kolesa dosežejo najboljše vozne lastnosti za največji užitek v vožnji. Vaše zadovoljstvo je na koncu naša največja spodbuda.

Prav tako pomembni kot zadovoljni kupci so zadovoljni zaposleni za nas. Uspeh naših koles in dobro delovno vzdušje kažejo: smo ekipa. Vsi delamo z enakim prepričanjem.

Zgodovina podjetja

Od garaže staršev do svetovnega odra industrije e-koles: to se je izkazalo za možno z dobro idejo. Danes je vrsta idej premijske blagovne znamke Riese & Müller daleč od Weiterstadta, od Japonske in Evrope do ZDA.

Pot v prihodnost

Sodobna urbana družba se nenehno spreminja. Za lokalno mobilnost postajajo e-kolesa vedno bolj pomembna, kar je dolgo podrlo njihovo podobo starejših.

Riese & Müller postavlja nove prednostne naloge in še bolj vlaga v inovativna e-kolesa in tehnologijo e-koles, kot so e-tovorna kolesa in kompaktna e-kolesa. Popolna servisna storitev, popolna tehnologija in optimalno obnašanje pri vožnji so zdaj temelj našega podjetja.

Naš cilj je postati tržni vodja na rastočem trgu premium e-koles in zložljivih koles. Navsezadnje so nas izzivi vedno imeli čarobno privlačnost.

R&M Facebook

R&M Instagram