Bontrager obročniki LINE karbon MTB


"Popolnoma novi obročniki Line MTB so najmočnejšimtb obročniki, kar smo jih kdaj koli naredili in so tudi najmočnejši karbonski obročniki, kar smo jih kdaj preizkusili pri kateri koli znamki" - pravijo pri Bontragerju.

En pogumni obročnik Line Pro je skoraj izčrpal tradicionalni protokol testiranja (ki temelji na UCI zahtevanih preskusih) in navdihnil, da so pri Bontragerju razvili dodatno, povsem novo preizkuševalno napravo za zagotavljanje bolj agresivnih udarcev, ki bolje predstavlja udarce kamenja, ki jih boste vozili na terenu.

Bontragerjeva povsem nova preizkuševalna napeljava prinaša udarce, podobnim udarcem s skalo, kot se dogajajo na terenu. Na vsaki poti so presenečenja in kolesar nikoli ne bo videl vsake skale - toda z boljšim razumevanjem sil, ki se pojavijo v udarcu s skalo, smo sposobni oblikovati in izdelati močnejša platišča in boljši izdelek.

Povsem nov dizajn obročnikov

Debelina stene obroča 4,64 mm poveča trdnost in vzdržljivost, medtem ko bo 27 mm globina poveča vertikalno trdnost in pomaga bolje absorbirati udarce.

Manj predrtih plaščev

Širša stena obroča ponuja 300% večji zunanji polmer stene obroča, kar pomeni večjo površino v stiku ob močnem udarcu. To je super za moč, trajnost in za zmanjšanje možnosti predrtih plaščev.

Dobre stvari trajajo

Vsi karbonski obročniki Bontrager imajo  doživljenjsko garancijo in garancijo Carbon Care, ki zagotavlja prvo popravilo ali zamenjavo pri prvem lastniku v prvih dveh letih lastništva.

Line Pro 30 in Line Elite 30 sta na voljo v velikostih 27,5 in 29 palcev, oba pa se vrtita na hitrih 108 hitrostnih “račnah” s 3,3 stopnjo vpetosti in nameščenimi gonilniki XD - Shimano 11 sp in Micro Spline sta na voljo posebej. Obroči Line Pro 30 so nekoliko lažji, zaradi nekaterih subtilnih optimizacij izdelave platišč in se odlikujejo s bolj izpopolnjeno pesto z ravnimi naperami.

Možnosti:

Za lažjo težo in boljši pogonski engagement izberite:

Bontrager Line Pro 30 TLR Boost 29 MTB ali Bontrager Line Pro 30 TLR Boost 27,5 MTB

Za najboljšo vrednost (price performance) izberite Line Elite 30, kjer dobite enako trdnost in vzdržljivost, z le malo dodane teže z bolj tradicionalnimi pestami.

Bontrager Line Elite 30 TLR Boost 29MTB ali Bontrager Line Elite 30 TLR Boost 27,5 MTB

 
VIDEO predstavitev: