2021 SLASH : postavitev novega standarda

Prvi Slash z velikimi kolesi je postavil merilo za zmogljivost 29 colskih koles, zaradi česar je bil pripravljen za enduro dirkače in agresivne kolesarje. Letos se je vrnil s priročnimi novimi funkcijami, najbolj dodelanim vzmetenjem doslej in bolj agresivno zmožnost pri spustu.

Novi Slash ima večji hod vzmetenja s 160 mm zadaj in 170 mm spredaj. Daljši doseg, manjši kot glave okvirja in nižji spodnji gonilni del okvirja, mu dajejo dodatno stabilnost, da se ujema z dodatnim hodom, medtem ko 2-stopinjski strmejši kot sedeža in lahek okvir olajšata plezanje.

Večina modelov Slash ima popolnoma nov amortizer Super Deluxe Thru Shaft, ki združuje najnovejše RockShoxove izboljšave z Trekovo zasnovo blažilnika Thru Shaft. Skupaj z izpopolnjeno postavitvijo vzmetenja novi Slash »plava« po grobem terenu, kot mešanica ogromnega velikokolesnega tovornjaka in čarobne preproge.

Nove funkcije okvirja omogočajo kolesarjem Slasha boljšo splošno izkušnjo. Ker je Slash izdelan za najtežje vožnje, ima zdaj navojni spodnji nosilec za gonilni ležaj, ki je močnejši in enostavnejši za vzdrževanje. Notranji predal za shranjevanje na vseh modelih, za bistvene pripomočke za vožnjo/popravilo ali prigrizke. Nov zaščitni pokrov po celotni spodnji dolžini ščiti celotno spodnjo cev, kar je tudi odlično za vožnjo s »pick up shuttli«.

Knock Block 2.0 preprečuje, da bi se kabli ali cevi poškodovali. Poleg tega ima veliko večji polmer obračanja kot kdaj koli prej. Vilice se lahko v celoti nemoteno obračajo, ker je Knock Block sedaj v celoti odstranljiv.

Sedežnana cev dimenzije 34,9 mm omogoča montažo sedežnih opor večjih premerov - so bolj trpežne in nudijo boljšo podporo oporam z daljšim hodom, ki jih zahtevajo agresivni kolesarji.

Novi Slash izboljšuje merilo za 29 colska enduro kolesa. Omogoča agresivne spuste kot DH kolesa, blesti po še tako zahtevnem terenu, ter ostaja še naprej zelo učinkovit pri osvajanju katerega koli vrha.

Na voljo tudi kot Project One - kjer si lahko sami sestavite vaš nov sanjski kolo ;)

Prvi primeri novega 2021 Slasha že v naših trgovinah.


Video predstavitev

: