Popolnoma novi obročniki BONTRAGER Aeolus

V treh izvedbah in cenovnih rangih.

Posodobljena družina Aeolus prinaša nove oblike platišč, novo tehnologijo in nove cenovne range, ki omogočajo izbiro karbonskih obročnikov za vsakega kolesarja za kakršen koli proračun. Na voljo so novi karbonski obročniki v treh verzijah: Elite, Pro in RSL.

RSL pomeni „Race Shop Limited“ in ta član družine Aeolus je najboljši in najlažji cestni obroč pri Bontragerju. Pravtako nova lahka in hitra oblika obročnikov se imenuje Aeolus Pro 37, vendar po cenovno ugodnejši ceni. Novost v liniji pa je Aeolus Elite, najugodnejša verzija, polna karbonska izdelava z atraktivnim izgledom.

Aeolus RSL 37

Aeolus RSL 37 ima povsem novo obliko platišča s 37 mm globino, ki je lažji od vseh drugih v Bontrager liniji. Ponuja kombinacijo teže, hitrosti in stabilnosti, zaradi česar je vrhunski dirkalni obročnik. Je neposredna zamenjava za XXX2 in je na vsak način nadgradnja. Je lažji, precej lažji v resnici pri 1325 g / set. Aeolus RSL 37 je tudi hitrejši, nastavite ga lahko brez zračnic –tubeless- z obodnimi trakovi ali trakom. Opremljeni z DT Swiss 240 popolnoma novimi pestami in Ratchet EXP račno.

Ultimativni race obročniki

Aeolus RSL 37 je lažji od plitvejših platišč, hitrejši od globljih platišč in ponuja najboljšo stabilnost v svojem razredu, zaradi česar je pravšnji za vsakega. Dovolj lahki za hitre vzpone in dovolj hitri za tekmovanje v šprintih, to je ključni del arzenala obročnikov za tekmovalce Trek-Segafredo ekipe.

Hitrost svetlobe

Obročniki Aeolus RSL 37 so pri 1325 g, 55 g lažji od predhodnika, hkrati pa so za 30% globji in 11% hitrejši.

Povsem novi modeli platišč:

Aeolus RSL 37:

- Bontrager Aeolus RSL 37 TLR Disc Road Wheel

Aeolus Pro 37:

- Bontrager Aeolus Pro 37 TLR Disc Road Wheel


Aeolus Elite 35 in Aeolus Elite 50:

- Bontrager Aeolus Elite 35 TLR Disc Road Wheel

- Bontrager Aeolus Elite 50 TLR Disc Road Wheel


Video predstavitev: