BOBIKE otroški sedeži

Vrhunski otroški sedeži BOBIKE sedaj na voljo v naši ponudbi.


- Bobike izdelki, ki so trenutno že dobavljivi v trgovinah 


Kdo so in kaj predstavljajo pri BOBIKE si lahko preberete spodaj:

Varno raziskujte svet

Tako zabavno (in zdravo) je raziskovanje sveta s kolesom. Če želite doživeti dogodivščine z otrokom, začutite, kako vam veter piha skozi lase, in začutite sonce na obrazu. Vaš otrok je varen med rokami v kolesarskem varnostnem sedežu Bobike.

Nizozemski dizajn, izdelan v Evropi

Bobike razvija, oblikuje in proizvaja varnostne sedeže od leta 1978. Obstaja velika verjetnost, da ste tudi sami sedeli na sedežu Bobike, ko ste bili majhni. Bobikeovi kolesarski varnostni sedeži so zasnovani na Nizozemskem, proizvedeni v Evropi in jih prepoznamo po svojem elegantnem, modernem videzu, ki se popolnoma ujema s trenutnimi trendi koles. Varnostni sedeži podjetja Bobike so že prejeli več nagrad, vključno z nagrado IF Design za Bobike Exclusive.

Obseden z varnostjo

V Bobikeju živimo in dihamo varno. Mogoče to ni najbolj kul stvar, vendar nas boste cenili zaradi tega. Nadzor kakovosti, analiza učinkovitosti in varnostni testi so najpomembnejši deli razvoja izdelka. Seveda upoštevamo vse zakonske zahteve in izpolnjujemo najvišje industrijske standarde, vendar se pri tem ne ustavimo. Zgradili smo lasten sodoben center za nadzor kakovosti z vso tehnologijo, potrebno za zagotovitev skladnosti naših izdelkov s standardi, ki jih nalagajo regulativni organi. Ko pa testiramo, podvojimo standard. Tako se valjamo.

Planet Zemlja

Verjamemo v trajnostni planet in v ustvarjanje trajne dodane vrednosti. Tega ne moremo storiti, ne da bi upoštevali družbene in okoljske učinke tega, kar počnemo. Zato večino odpadnega materiala recikliramo. Nato se iz recikliranih materialov lahko na primer izdelajo blatniki. Vsa embalaža, ki se uporablja v naših tovarnah, se prav tako reciklira.

"Vsi smo odgovorni za zaščito našega planeta," pojasnjuje Marlous de Wit-Williamson, vodja trženja podjetja Bobike v Beneluksu. "Pri Bobike to odgovornost jemljemo zelo resno. Izdelujemo izdelke, namenjene uporabi na prostem. Želimo, da ljudje uživajo v naravi in postanejo aktivni. Trajnost in recikliranje sta zato visoko na našem seznamu prioritet. Če vsi prispevajo, lahko upamo, da bomo uživali v svetu okoli nas že dolgo časa. "

Modeli, barve in pritrdilni sistemi

Bobike ponuja različne modele varnostnih sedežev za različno uporabo in za različne starostne razrede. Ali dejansko na različne težnostne skupine , ker je teža vedno pomembna pri varnostnih sedežih. V modelih GO, ONE in Exclusive so prednji sedeži za otroke do 15 kg. V modelih GO, ONE in Exclusive so zadnji sedeži za otroke do 22 kg. Otrokom, ki so nekoliko starejši in so popolnoma samostojni, ko sami sedijo na zadnji strani kolesa, Bobike ponuja sedež Classic Junior, ki jim nudi le malo dodatne opore.

Bobike. Preprosto varno.

- Uradna spletna stran -