V okviru obeh trgovin Funsports deluje kvaliteten in hiter servis vseh vrst koles. Naši mojstri bodo pregledali in popravili kolesa vseh znamk, kot uradni uvozniki pa smo hkrati tudi specialisti za vilice in amortizerje Manitou, zavore Hayes ter amortizerje Cannondale Lefty in Headshok. Vsako kolo je treba vsaj enkrat letno pregledati in po potrebi opraviti vzdrževalne posege – najbolj primeren čas za t. i. letni servis pa je ob koncu sezone ali pozimi, ko je gneča v servisu manjša. Hkrati pa bo vaše kolo tako vedno pripravljeno na novo sezono.

Osnovni servis

(nastavitev zavor, nastavitev menjalnikov, mazanje verige, pregled krmilnega in gonilnega sklopa, centriranje obročev, pregled plaščev in pest) … 36,00 €

Cenik servisnih storitev
1 ura dela … 24,00 €
1 ura zahtevnega dela (servis hidravličnih komponent) … 36,00 €

Nastavitev zavore … 6,00 €
Menjava pletenice … 5,00 €
Pletenje obročnika … 24,00 €
Menjava gonilnega ležaja … 12,00 €
Menjava zobnika … 8,00 €
Menjava gonilk … 12,00 €
Menjava plašča … 6,00 €
Menjava zračnice … 5,00 €
Menjava verige … 8,00 €
Zračenje disk zavor … 9,00€
Čiščenje kolesa … 40,00 €
Ležarnina / dan* … 5,00 €

Rezervni deli se obračunavajo po maloprodajnih cenah v trgovini. Za nedorečena popravila ali popravila, ki niso posebej omenjena v ceniku zaračunavamo pavšal (ura dela od 24,00 do 36,00 EUR). Minimalna postavka za katerokoli storitev je 2,50 EUR. Reklamacije na storitve upoštevamo ob predložitvi računa v roku 8 dni po opravljeni storitvi oz. prevzemu kolesa.

Prvi sevis je potrebno opraviti v roku 90 dni od nakupa kolesa. V primeru, da se ugotovi poseg nestrokovno opravljen poseg na kolesu, oz. poseg ni bil opravljen s strani pooblaščenega serviserja, se garancija ne prizna.

*Za kolo, ki ga stranka ne prevzame v roku 10 dni od dneva opravljenega popravila se zaračuna ležarnina v znesku 5 EUR na dan.

Pridržujemo si pravico do spremembe cen.

DELOVNIK SERVISA:

PON - PET od 10h do 19h

Sobota; nedelja ter prazniki ZAPRTO

ZIMSKI DELOVNIK:

Od 15. NOVEMBRA - 28. FEBRUARJA 

PON - PET od 13h - 19h

Sobota; nedelja ter prazniki ZAPRTO