Deli naprej
Uvex
702
Brezplačna dostava
Cena: 99,95 €

Ni na zalogi

Opis
Dva klika vas ločita, do prilagoditve očal 702 spremenjenim vremenskim razmeram. Super enostaven magnetni sistem omogoča menjavo temnejših leč za svetlejše ter obratno. Vse se zgodi v nekaj sekundah. 100 % zaščita pred UVA, UVB in UVC žarki. Supravision tehnologija je uporabna predvsem v hladnejših dneh, saj premaz proti rošenju poskrbi, da je vidljivost perfektna. Svoje pa doda tudi ventilacijska reža na lečah.

Lastnosti:
- MTB očala
- 100 % UVA, UVB, UVC zaščita
- priložene 3 snemljive leče (S3, S1, S0)
- Tipi leče: S1 – megla, mrak (43 - 80 %), S2 – oblačno vreme (18 - 43 %), S3 – delno sončno (8 – 18%)
- Supravision tehnologija: tehnologija, ki omogoča vidljivost tudi v megli. Zahvaljujoč posebni prevleki očala ščitijo smučarja pred meglo vsaj 60 sekund (nabiranje kapljic). Po standardih bi naj očala ščitila pred meglo 30 sek. Supravision tehnologija ima ogromen vpliv na varnost smučanja.
- Ekstremno vzdržljive, polikarbonatne leče delujejo brezhibno tudi pri temperaturi -40 stopinj celzija brez izgube mehanskih značilnosti. Poseben premaz ščiti pred poškodbami, zagotavlja odpornost na praske brez kompromisov z vidljivostjo. Proti praskam izjemno odporna zunanja leča.
- Ventilacija: Vidljivost je odvisna tudi od ventilacije. Ventilacija skozi okvir in skozi leče prinaša suho lečo in boljšo vidljivost.
- Mehki in udobni zaključki pri ušesih
- Nastavljivi nosniki
- Možnost menjave stekla